Mobilya Dekorasyonu

 


Mobilya evimizin en önemli eşyalarından olup seçiminde mutlaka duvar ve parke rengine göre seçim yapılmaktadır. Peki duvar boyası ya da parke rengini değiştirmek istediğiniz zaman mobilya renginin de değişimine ihtiyacınız kalırsa ne olur? İşte bu gibi durumlarda mutlaka mobilya seçimini belirli tonlara göre yapmanız gerekir. Sizlere en güzel mobilya seçimlerini sunacak birbirinden farklı dekorasyon seçimini sunacağız.

Odada yer alan mobilyaların gücünü asla küçümsemeyin. Çünkü mobilya bir alana girdiğiniz zaman gözünüze ilk hitap eden nesnedir. Genelde bir odak noktası oturma odanızın ana giriş kısmına bakar. Bilinmesi gereken bir diğer şey de bir bölgenin odak noktası olarak genellikle mobilya dekorasyonu yerleşimini belirler. 

Mobilya Dekorasyonu Nasıl Olmalı?

Mobilya dekorasyonu yaparken mutlaka seçim yapacağınız renklerin birbiri ile uyumlu olmasına dikkat ediniz. Aynı zamanda konfor sağlayan misafirlerinizin ya da ailenizin rahat edebileceği kumaş seçimi yapmalısınız. Bunun için mutlaka mobilya alacağınız yerden bilgi alın. Aynı zamanda mobilya dekorasyonunda yerleşim de çok önemli, misafirlerin birbirleri ile vakit geçireceği bağırmadan konuşabileceği bir yerleşim biçimi olmalıdır.

Renklerin duvar ve parke rengi ile uyumlu olması dışında farklı renklerle de mutlaka uyumlu olmalıdır. Böylelikle siz de mobilya ile dekorasyon faktörünü eş değerle sağlamış olursunuz. Mobilya yerleşiminde denge de önemlidir. Diğer salon takımı eşyaları ile uyumlu bir şekilde yerleştirerek mobilyaların öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yorumlar