Avukat Bürosu Hizmetleri

 


Avukat bürosu, birçok farklı hukuk alanında hizmet vermektedir. Avukat bürosu tüm alanlarda profesyonel olarak sizlere hizmet vermekten gurur duyuyor. Büronun uzmanlaştığı hukuk alanları arasında şunlar yer alır:

Ceza Hukuku: Bünyesinde oldukça deneyimli ceza avukatı bulunduran büro, suç işleyen kişilerin savunması için avukatlık hizmetleri sunar.

Aile Hukuku: Boşanma, velayet, nafaka ve mal paylaşımı gibi aile hukuku konularında danışmanlık ve hukuki yardım sağlar

Ticari Hukuk: Şirketlerin, işletmelerin ve girişimcilerin ihtiyaç duyduğu hukuki danışmanlık ve temsil hizmetlerini sunar.

Gayrimenkul Hukuku: Gayrimenkul sahipleri, kiracılar ve emlak şirketleri için hukuki danışmanlık ve temsil hizmetleri sağlar.

İş Hukuku: İşçi ve işverenler arasındaki ilişkiler, iş sözleşmeleri ve iş yerinde yaşanan hukuki sorunlarla ilgili danışmanlık ve temsil hizmetleri sunan uzman iş davaları avukatı için site ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

Miras Hukuku: Mirasçıların hakları ve miras davalarıyla ilgili hukuki danışmanlık ve temsil hizmetleri sunar.

Fikri Mülkiyet Hukuku: Marka, patent ve telif hakları konusunda danışmanlık ve hukuki temsil hizmetleri sağlar.

Bu hizmetlerin yanı sıra, avukat bürosu müşterilerine genel danışmanlık, sözleşme hazırlama ve müzakere, hukuki inceleme ve raporlama, arabuluculuk ve tahkim hizmetleri de sunabilir. Ancak herkesin ihtiyacı farklılık gösterebildiği için sitede yer alan numarayı arayarak müşterilerin hangi hizmetlere ihtiyaç duyduklarını belirlemek için avukat bürolarıyla iletişime geçmeleri önerilir.

Yorumlar