Kapadokya Balayı Otelleri

 


Dünyanın hiçbir şehrinde göremeyeceğiniz mucizevi oluşumlardan olan Kapadokya için medeniyetin beşiği demek yerinde olacaktır. Kapadokya için söylenebilecek çok şey olabilir, ancak o dönemi, tarihi ve kültürü anlayabilmek için oraları gezmek ve gerektiğinde konaklamak en güzel şey olacaktır. Kapadokya denildiğinde ilk akla gelen peribacalarıdır, ancak bölgedeki mağaralara yapılmış otellerde ziyaretçilerin her zaman ilgisini çekmiştir. Kapadokya’da kalabileceğiniz güzel bir mekân arıyorsanız öncelikli olarak nasıl bir otel olması gerektiğine karar vermeniz gerekiyor. Kapadokya balayı oteli konusunda zengin seçeneklere sahiptir. Mesela Kapadokya jakuzili oda seçeneğini tercih eden pek çok yeni evli çift vardır.

Kapadokya’da Tarihi Oteller

Kapadokya tarihi konak otel konusunda da pek çok alternatiflidir. Seçeceğiniz otelde ister yazın isterseniz kışın tatilinizi yapabiliyorsunuz. Otelden çıktıktan sonra gezmeniz için pek çok yeriniz olacaktır. Sizi hayrete düşürecek olan peribacaları ve daha sırları açıklanmayan yer altı şehirleri ile kaleleri ve vadileri bulunuyor. Kapadokya’ya gittiğinizde dönmeden yapmanız gerekenler hakkında fikir sahibi olmanız gerekiyor. Lezzetli yemekleri konusunda da araştırma yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Kapadokya’ya yerli turistlerin yanı sıra yılın her mevsiminde yabancı turistlerde akın ediyor. Özellikle balon turu popüler olan seçeneklerden bir tanesidir.

Kapadokya’yı havadan balonla gezmek heyecan verici olabilir, ancak adrenalin sevmiyorsanız sizin için biraz sancılı bir gezi olabilir. Kısacası Kapadokya’ya geldiğinizde gezmeniz ve yapmanız gereken pek çok seçenek sizi bekliyor olacaktır.

 

Yorumlar