Sanal Numara Nedir?

 


Sanal numara kelimesini tahmin ediyorum ki duymayan yoktur. Bu numarayla ilgili basit bir tanımlama yaparsak başka bir ülkeden alınan gerçek olmayan numaralar verilen isimdir. Bu numaraların en önemli özelliği tüm servislerde kullanılabiliyor olmasıdır. Yani bir cep telefonu kullanıcısı numarasının gizliliğine önem veriyorsa bu durumda fake sms onay sistemini kullanabilir.

Adından da anlaşılacağı gibi gerçek olmayan bu numaraları daha sonrasında kullanamayacağınız için ileride işlerinizin olabileceği ve numaraya gerek duyabileceğiniz durumlarda kullanmamanız. Aksi takdirde sizin işinizde yarım kalabilir.

SMS doğrulama işleminin artık cep telefonu kullanımında büyük kolaylık ve güven sağladığını biliyoruz. Önemli olan bu numaraları nasıl ve nerede kullanmamız gerektiği. Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi nerelerde kullanmanız gerektiği açıktır. Nasıl kullanılabileceği hususu ise şu şekildedir.

Ücretsiz SMS Onay

Bulduğunuz bir ücretsiz sms onay sitesine giriyorsunuz. Üyelik işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra numara talebinde bulunabiliyorsunuz. Eğer ücretli sitelerden almak isterseniz o zaman bakiye yüklemeniz gerekiyor. Ücretsiz olan servislerin gerçek dışı olduğunu ve bunun da kendi içinde bir takım risklerinin olabileceğini göz ardı etmemeniz gerekiyor. Kendi gerçek numaranızın gizliliğine önem veriyorsanız o zaman sizde bu yöntemi kullanmaya başlayabilirsiniz.

SMS numaralarını istediğiniz her ülkeden alabilişiniz. Yani Türkiye’den kullanacaksanız da farklı bir ülkeye ait numara kullanabilirsiniz. Sitemizde istediğiniz zaman alabileceğiniz tek kullanımlık fake numaralar bulunmaktadır. Uygun ücret karşılığında bu numaraları satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar