Pendik Su Tesisatçısı

 

 


Evinizdeki su tesisatınızla ilgili problem yaşayabilirsiniz ve yapınız eski ise yaşama ihtimaliniz çok daha yüksektir. Eski yapılarda kullanılan tesisatlar demir borular şeklinde olduğundan dolayı zamanla korozyona uğrayarak yıpranır ve çatlayabilir. Biz Pendik su tesisatçısı olarak evinizde yaşadığınız tüm tesisat problemlerinde size aynı gün içinde teknik servis desteği sağlayabiliriz. Giderinizde yaşanan tıkanıklık ya da tesisatınızda meydana gelen sızdırma gibi durumlar beraberinde evde diğer alanlarda hasar oluşturacağından dolayı hızlıca müdahale gerektirir. Uygun fiyatlı yapılacak işlem sonrasında tesisatınız eski halinden çok daha iyi bir hale dönüşecektir.

 

Kameralı Görüntüleme Sistemleri

Su sızdırması sıkıntılı olurken bazı durumlarda tamir işlemi çok daha zor olabilir. Sızıntının kaynağının tespit edilmesi zor olduğu alanlarda mutlaka teknolojik sistemlerin kullanılması sağlanmalıdır. Kameralı yapılan tespit sayesinde sızdıran alanı bulabilmek için gereksiz bölümlerin kırılmasının da önüne geçilmiş olacaktır. Deneme yanılma yoluyla yapılacak tespit işlemi tamir süresini uzatacağı gibi maliyetleri de artıracaktır. Bunun için Esenyurt su tesisatçısı olarak her zaman işimizi en çok kolaylaştıracak yöntemleri tercih ederiz.

 

Kameralı görüntüleme sistemi yalnızca su kaçaklarının tespitini sağlamak değil aynı zamanda tıkalı olan giderlerdeki sorunun neden kaynaklandığını tespit etmek içinde kullanılmaktadır. Yaptığımız işin hassasiyetinin farkındayız ve bunun içinde bizimle iletişime geçtikten hemen sonra harekete geçer ve sorununuzun çözülmesini sağlarız. Maliyeti en aza indirerek profesyonel hizmet sağlarız.

 

Yorumlar