Boy Aynası Fiyatları

 


Ayna fiyatlarının değerlerini boy aynası alternatiflerinin orjinal tasarımları ve kalitesi belirliyor.

El emeği, çerçeveleri deri olan boy aynası fiyatları diğer fabrika üretimi olan aynalara nazaran daha pahalıdır. Ahşap taban üzerine eskitilmiş deri kullanılarak tasarlanan çeşitli desenlerdeki aynalar ve daha birçok ayna alternatifi bulunmaktadır. Bu boy aynalarının fiyatları boy aynası üzerindeki işlemlere ve emeğe göre çeşitli skalalar üzerinden belirlenmektedir.

 

Deri çerçeveli boy aynası yerine kullanılabilecek ipek kadife çerçeveli ayna alternatifleri de bulunmaktadır.

 

Birbirine benzer fiyatlar üzerinden satışa sunulan boy aynalarının yanı sıra dekoratif çerçeveleri olan aynalar da fiyatları skalası açısından farklılık göstermektedir. Boy aynası fiyatları çeşitli özelliklerin gözetilmesi neticesinde belirlenmektedir. Ekseriyetle ayaklı dikdörtgen aynalar ve çekmecesi olan ahşap ürünler, fiyat olarak diğer ayna boy aynası ürünleri ile ayrılıyor. Zira bu aynaların tasarımlarında binbir emek harcanıyor. Boy aynası fiyatları olarak oval ayaklı boy aynası çeşitleri diğer aynalara nazaran daha ucuz fiyatlardan alıcı buluyor. Bunun nedeni bu ürünlerin tasarımlarında insan elinin değmemesinden kaynaklanıyor.

 

Duvarlara monte edilen çerçeveli boy aynası fiyatları ise daha müşteriler açısından daha ekonomik bir alternatif olabiliyor. Aynı fiyat skalasından satışa sunulan aynaların en ve boy gibi boyut özellikler pek farklılık göstermiyor. Birbirinden farklı birçok tasarıma sahip olan desenli aynalar arasından  zevkinize en uygun birçok boy aynası çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar