Kuran Meali Satın Al

 


Kuranı Kerim indirildiği zamandan bu yana değişmeden korunabilmiş olan tek kutsal kitap olarak bilinmektedir. Bu nedene bağlı olarak günümüzde gerek Müslümanlar gerek farklı dinler üzerinde araştırma yapanlar tarafından okunmaktadır. Fakat özellikle ülkemizde genellikle Kuran Arapçası üzerinden okunmaktadır. Bu da aslında önem derecesi yüksek olan mesajların anlaşılması bazında belli sorunlara neden olmaktadır.

İnsanların Kuran mesajlarını anlayabilmeleri için Kuran meali ya da belli tefsirleri okumaları gerekmektedir. Bahsedilen mealler ve tefsirler için özellikle belli mağazalarda çok yüksek rakamlar istenebilmektedir. Bu durum bazı yayınevlerinin politikalarından bazılarının ise kullandıkları kâğıt kalitesinden ileri gelmektedir. Sonuç her ne olursa olsun bahsedilen kitapların en uygun rakamlar üzerinden internetten satın alınabileceği unutulmamalıdır. Üstelik internet üzerinden ana kitap, meal ya da tefsir olmak üzere setli alımlar da adrese teslim şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Yasin Kitabı

Yasin kitabı kimileri tarafından günlük kimileri tarafından özel gecelerde okunan kitaplardan biri olarak tanımlanmaktadır. Yasin, son zamanlarda mevlitler başta olmak üzere benzer toplanmalarda hediye olarak da verilmektedir. Bundan ötürü kitapların hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olmasına dikkat edilmektedir. Daha önce verilen öneriler burada da geçerlidir. Siz de en uygun fiyatlara internet üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik toplu alım istekleri karşı karşıya kalınan fiyatları yükseltmek yerine azaltmaktadır. Pek çok site alımlardan kargo ücreti taleplerinde de bulunmamaktadır.

Yorumlar