Joybet Giriş Adresi Güvenli mi?

 


Joybet giriş adresine erişim sağlayan kullanıcılar kullanıcı bilgilerinin geçersiz olabileceğini ve sitede yer alan bakiyelerinin kaybolabileceğini düşünebilmektedir. Bu durum kesinlikle söz konusu değildir ve eski site aynı bilgiler ile sadece yeni adresine taşınır. Aynı kullanıcı bilgileri ve sitede yer alan bakiyeniz yeni adreste de geçerli olacaktır. Bu durum site bahis faaliyetlerine son veresiye kadar devam edecektir. Bu yüzden kullanıcıların bu durumla ilgili kafalarında soru işareti oluşturmamaları gerekmektedir.

Joybet yeni giriş adresine girmek isteyen kullanıcılar Google üzerinden sahtekar kişilerin kurduğu web sitesine yönlendirilebilmektedir. İşte bu aşamada kullanıcıların çok dikkatli olması gerekmektedir. Orijinal sitenin aynısını kuran sahtekarların web sitelerine hangi kullanıcı adı ve şifreyi girerseniz o bilgiler ile siteye giriş yapabilirsiniz. Amaç da zaten sizin kullanıcı adı ve şifrenizi bu yöntem ile çalabilmektir. Bu yüzden doğru siteye giriş yaptığınızdan emin olmanız gerekmektedir.

Joybet Girişlerde DNS Adresi Değiştirmek Artık İşe Yaramıyor

Joybet yeni giriş için farklı dns kullanımını deneyen kullanıcılar bu yöntem ile sadece vakit kaybetmektedirler. Nitekim bu konuda yeni tedbirler alan gerekli birimler, dns değişimleri ile bu sitelere girmeyi engelledi. Bu durum Joybet için değil, diğer tüm adres engellemesine maruz kalan siteler için geçerli olmakla beraber, sitenin güncel adresi için sitenin Twitter adresi için sağlıklı seçenektir.

Yorumlar