Nulled Themes Free

 


Nulled themes kendisine özel internet sitesi bir başka tabirle blog sayfası olanlar için vazgeçilmez tema örneklerini içerisinde bulundurmaktadır. Genellikle temaların tamamının ücretsiz olduğu zannı bulunmaktadır. Ancak internet üzerinden normal fiyatlardan da yüksek fiyatlardan da tema temin edilmesi mümkündür. Bir temanın sadece kişisel kullanıma açılması demek farklı kimseler tarafından kullanılamaması demektir. Bu da otomatik olarak ödenmesi istenen rakamları yükseltmektedir. Yine de hem özgün hem de ücretsiz olan temalara sahip olmak da mümkündür.

Ücretsiz olan temalarda free download ya da benzerinde ibareler yer almaktadır. Bu temalarda genellikle reklam içerikleri olduğu için ücretsiz oldukları zannedilmektedir. Ancak yine yazılım özelliklerinden ötürü ücretsiz olan temaların olduğu da bir gerçektir. İki farklı tür olması kullanım bazında kişilerin farklı hareket etmesini gerekli kılmamaktadır. Çünkü temaların temin edilmesi de sitelere eklenmesi de benzer adımların atılması manasına gelmektedir.

Ücretsiz Nulled Themes

Nulled olarak tanımlanan ücretsiz olan temaların linkleri farklı siteler üzerinden yayınlanmaktadır. Siz de sitelerdeki linkleri görseller ile inceleyerek istediğiniz temaya kısa süre içerisinde karar verebilirsiniz. Temaların linklerle indirilmesinden sonra yapılması gerekli olan tek şey blog sayfasına ayarlar bölümünden eklenmesidir. İsteyenler anlık olarak da tema değişimi gerçekleştirebilmektedir. Siteler bu bağlamda bir kısıtlama getirmiş değildir. Temalardan ücret de istenmediği için değişimler rahat ve zahmetsiz olarak kısa sürede değiştirilebilmektedir.

Yorumlar