Ziton ZP2 Özellikler

 


Yapıların devlet kurumu ya da özel bir projenin ürünü olması fark etmeksizin hepsinin koruma altına alınması gerekmektedir. Yangın algılama panelleri bu manada olası yangınların kısa süre içerisinde tespit edilmesini sağlamaktadır. Piyasada Ziton ZP3 veyahut P2 modelleri sıklıkla kullanılmaktadır. Modellerin tercih edilmesinde nedenler değişim göstermektedir. Bu durum doğrudan güvenlik ile alakalı olduğu için genellikle fiyatlar arka planda değerlendirilmektedir. İlk olarak yapıların özellikleri ve ihtiyaçları ön plana getirilerek marka ve model tercihleri yapıldığı bilinmektedir.

Ziton ZP2 özellikler bakımından kullanıcılarını memnun etmektedir. Zira bu tür panellerde internet ile uyumlu şekilde çalışma yapılabilmesi söz konusudur. Duruma göre geceleri farklı gündüzleri ise farklı çalışma prensiplerinin tanımlanabilmesi de olanaklar kapsamındadır. Ayrıca LED üzerinden 40 adet farklı bölgenin kontrol edilmesi de kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede yapılar her daim denetim altında tutulmuş olmaktadır. 

Yangın Algılama Panelleri

Yangın panellerinin sağlamış olduğu faydalar yapıların korunmasını sağlamaktadır. Ancak her mekanik sistemde olduğu gibi bunlarda da belli başlı bakım zamanlarının olduğu bilinmektedir. Yangın algılama periyodik bakım yapılmaması demek sayılmış olan özelliklerin kullanım garantisi dışında kalması demektir. Bu tür zamanlarda meydana gelecek olası yangınlar da kısa süre içerisinde tespit edilemeyecektir. Bakım zaman aralıkları ürünlerin türüne göre değişim göstermektedir. Siz de bakım için en uygun zamanı yetkililerden öğrenerek güvenliğinizi garantileyebilirsiniz. 

Yorumlar