10 Munite Mail Nasıl Kullanılır?

 


10 minute mail kullanımı da son zamanlarda yaygınlaşmaya devam etmiştir. Bunun sebebi ise mail adreslerini hiç kimsenin görüntülemesini istemeyen insanlardan kaynaklanmaktadır. Özellikle de yalnızca tek bir kişinin görüntülemesini istiyorsanız ve kaydetmesini istemiyorsanız mutlaka bu işlemi yapmanızda fayda vardır. Çünkü bu mail yöntemi ile gönderdiğiniz iletiyi kullanıcı okuduktan yalnızca 10 saniye sonra silinecek ve bir daha kesinlikle kaydolmayacaktır. Bu sayede karşı taraf mailinizi gördükten sonra başka bir kişiye iletemez ve herhangi bir yere kaydedemez.

 Bu nedenle gizli bir mail göndermek istiyorsanız, mutlaka bu işlemleri yapmanızda fayda vardır. Temp mail kullanımı yaygınlaşmaya devam ettikçe bu işlemlerinde çoğaldığını görüyoruz aynı zamanda 10 minutes mail gönderme işleminin daha güvenli olduğu birçok kişi tarafından söylenmeye devam etmektedir. Sizde güvenli bir şekilde e-postalarınızı iletmek istiyorsanız bu yöntemlerden faydalanmanız mümkün olacaktır.

Temporary Mail Nedir?

Temporary mail de 10 minute e-mail ile hemen hemen aynı işlevlere sahiptir. Bu yöntemi kullandığınızı zamanlarda da gönderdiğiniz e-postalar yalnızca bir kereliğine gönderilecektir. Aynı zamanda bu işlemi yaparken kendinize ait ekstra bir e-posta açmanıza da kesinlikle gerek yoktur.  Fake olarak açılan e-postalarınızı yalnızca bir kere kullanılmak amacıyla açılacaktır. Açtığınızda e-postalar ise kesinlikle kaybolmayacak ve açtıktan hemen sonra silinecektir. Bu sayede istemediğiniz insanların adınızı öğrenmesinde engelleyebilirsiniz. Özellikle de büyük şirketlerde çalışan insanların büyük bir kısmı, farklı yerlere mail atacakları zaman bu yöntemi sıklıkla kullanmaya devam etmiştir. Siz de böyle bir işlem yapmak istiyorsanız temporary mail kullanabilirsiniz.

Yorumlar