Samsun Dövme

 


Yazlık mekanlar dövme salonlarının en çok bulunduğu alanlardan biri olarak tanımlanabilmektedir. İnsanlar özellikle tatillerinde geçirdikleri unutulmaz anları gerçekten unutulmaz kılmak isteyebilmektedir. Bundan kaynaklı olarak Kaş dövme yaptırmak isteyenler için farklı alternatifleri içerisinde bulundurmaktadır. Fakat dövme yaptırılmasından sonra belli konularda dikkatli olunması gerekmektedir. Bu neden yüzünden gerek bakımında gerekse korumada özenli davranamayacak olanların dövme yaptırmayı ertelemeleri önerilmektedir.

Dövmelerin tamamlanmasından hemen sonra sıra bakıma gelmektedir. Zaten ilk bakım ve temizlik aşaması Samsun dövme salonlarında da diğer salonlarda da yapılmaktadır. Dövme sanatçıları işin tamamlandığı bölümü ilk önce temizlemektedir. Temizlendikten sonra ise bir streç yardımı ile sarılmaktadır. Dövmenin büyüklüğü bu alandaki bakım aşamalarının değişim göstermesine neden olabilmektedir. İşlemden sonraki günlerde kişilerin önerilen temizlik ve nemlendirme adımlarını atlamadan tamamlaması çok önemlidir. Böylece dövme hayal edildiği gibi görülecektir.

Antalya Dövme

Antalya dövme yaptıranlar için de diğer illerde bu işlemi gerçekleştirenler için de yol haritaları benzerdir. İşin büyük bir bölümü dövme sanatçısında bitmesine karşın dövmeyi yaptıran bireyin de dikkatli olması gerekmektedir. zira aksinin olduğu durumlarda dövme enfeksiyon kapabilmektedir. Normal olan dövmenin bir süre sonra kabuklanmasıdır. Kabuklanmadan sonra ise istenen görünüm elde edilmiş olacaktır. Bakımlarını ve temizlik rutinlerini ihmal edenler enfeksiyon yüzünden başlayan ciddi sağlık sorunları ile mücadele etmek zorunda kalabilmektedir. Bundan ötürü dövmede dikkatli olmak şarttır.

Yorumlar