Ankara Temizlik Şirketleri Ne İş Yapar

 


Ankara temizlik şirketi ile yaşadığınız alanın daha temiz olması artık mümkündür. Temizlik çok dikkat edilmesi ve detay isteyen bir iştir. Gerek tecrübe ve gerek ilk günkü gibi çalışma hevesi ile zorlukların üstesinden gelmektir. Her zaman hizmetin en iyisini almayı sağlamaktır. Yaşayacağınız ortamın temizliği hem güzel görüntülü hem de sağlık açısıdan çok önemli olduğu için gerekli hassasiyeri göstermek gerekir. Bu yüzden temizlik işi önemlidir. En önemliside beklentiyi karşılayabilmektir. Mesela;

·         Yeni alınan evinizin ıslak zeminleri özenle yıkanarak kurulanma işlemi yapılır

·        Fayanlar arası parlaklığa kavuşana dek temizlenmektedir.

·        Odalarınızın en kaliteli yüzey temizleyicileri yıkanarak güçlü vakum makineleri ile ıslak nokta kalmayacak şekilde kurulanmaktadır.

·        Duvarlar ve camlar mikro fiber bez ile özenli bir şekilde temizlenmektedir.

·        İnşaat sonrası temizlik için zemine dökülen boya ve çimento kalıntıları temizlenmektedir.

·        Camlarda ve ıslak zemindeki boya akıntıları silinmektedir.

 

Ankara Ofis Temizliği

Ankara ofis temizliği bünyesinde birçok şirket bu alanda çalışmaktadır. Çöp kutusunun boşaltılması ve poşetin gerekiyora değiştirilmesi gerekmektedir.  Ofis temizliği işlemlerini gerçekleştirirken ilk olarak eldiven takılıp çöp kovalarının da içindeki çöpler alınır. İkinci olarak da ofis temizliği işleminde düz yüzeylerin tozunun alınması gerekmektedir. Telefon temizliği yapılırken her seferinde farklı bez kullanılmasında fayda vardır. Masa üstleri temizliği ve zemin temizliği de önemli hususlar içinde yer alır.

Yorumlar